Main Menu
Random Albums
Happy Birthday
Българче - Happy Birthday
Pictures: 32
Nassy :)
Members - Nassy :)
Pictures: 15
THE COMMON HERITAGE OF THE PLANET
Members - THE COMMON HERITAGE OF THE PLANET
Pictures: 2
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...

Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,
виж това: [link]

Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.

Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak

Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres
[link]

BG Consulate in Dubai

Контакт

UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria

Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com

Welcome Guest
Username:

Password:

Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
 Currently Online (25)
 Extra Information
Share BGinUAE.com
|
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
Re: Magazini za komputri i tehnika v Dubai
в магазини като choitram, geant, carrefour, lulu разгледай отдела с техника цените задължително са по-ниски, ако има промоц [more...]
[Ivo Datchev on 08 Sep : 11:42]

Слово за Рождеството на Пресвета Богородица
Господ, Който живее на небесата, като поиска да се яви на земята и да живее между човеците, преди това си приго [more...]
[Spaska GG on 08 Sep : 11:07]

Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: Търговийка

<< Previous thread | Next thread >>
Представителство на българска фирма в ОАЕ
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
Author Post
slavin
Mon Dec 01 2008, 04:09PM
Registered Member #529
Здравейте на всички българи живеещи в ОАЕ.

Аз съм директор на една българска фирма, която произвежда декоративни стълбове, пейки, чешми и мн. други изделич от чугун. Продаваме в цяла Европа, дори и в Дубай сме продавали веднъж през италиянския ни посредник. Нашата продукция може да видите пред и в търговският център със ски пистата, мисля че се казваше Емирати, до хотел Кемпински, и на този адес:
[link] в раздела декоративни отливки има пълен каталог в пдф формат.
По същество търся някой или някоя фирма, която да ни представлява в ОАЕ. Иска се малко складова площ, малко технически познания и желание за срещи с предприемачи, строители, общини и т.н.
Имаме такива представителства в Испания, Италия, Гърция, Украйна...
Всички си изкарват добри пари, а и ние сме доволни. Имаме опит, който ще споделим ако има интерес разбира се.
може да пишете и на адрес: -email-
Back to top
Dubaiez
Tue Dec 02 2008, 01:13PM

Registered Member #491
Zdraveite,

novo predstavitelstvo/branch e trudno i skapo da se otvori.

Spored moeto lichno mnenie, bi bilo po-udachno da ustanovite kontakt s firma, koyato veche raboti v tazi sfera tuk i chrez neya da prodavate vashite produkti.

Uspexi
Back to top
This post has been thanked 1 time
slavin
Tue Dec 02 2008, 01:56PM
Registered Member #529
Предполагам, че е така. Аз бях там преди 2 години и поразпитах по този въпрос. Нямам контакти с такива фирми. Предложението ми е българин живеещ в ОАЕ да издири и координира такъв контакт, за което ще му се отблагодаряваме с % за всичко което продаваме за в бъдеще.
Back to top
Dubaiez
Tue Dec 02 2008, 02:16PM

Registered Member #491
Tryabva da e ili Interior Decoration company ili kompania, koyato se zanimava s ozelenyavane.

Za interior decoration, moje da pishete na Ganka, -email-.
Back to top
DAN
Tue Dec 02 2008, 03:53PM

Registered Member #308
Ima dosta companii koito se zanimavat s tova no obiknovenno tuka se izpolzva kast aluminii zaradi klimata .. osnovno produktite sa mnogo turseni za vili i vilni selishta.. Dokolkoto znam niama da imate problem da registrirate kompania tuk " ne branch " za bulgarin koito raboti tuk shte e malko trudno predpolagam zashtoto ve4e raboti na drugo mesto a tuk niamame pravo <legalno> da rabotim na niakolko mesta .. plus suchtia triabva da e dosta dobre zapoznat s producta i kude da go plasira... ima niakoi hora koito mogat da svurshat taia rabota tuka shte vi svurja ako dadete niakakuv kontakt ..nomer ili neshto takova

USPEH!!!

Daniel E. Panev
Mob: +971 50 2064166

E-mail: -email-

snimka: Az, Dushteria mi... American Univercity -Sharjah i brat mi
Back to top
DAN
Tue Dec 02 2008, 04:11PM

Registered Member #308
ne biah vidial web stranitcata kato pisah .... ne mislia 4e shte imate problemi... na BG nomera li da vi tursia ili imate niakakuv mesten nomer?

Daniel E. Panev
Mob: +971 50 2064166

snimka: Az, Dushteria mi... American Univercity -Sharjah i brat mi
Back to top
Denise
Tue Dec 02 2008, 07:46PM

Registered Member #2
registriraneto na firma e proces, nikak truden pri tova. Predi vreme proveriavah, vse oshte pazia informaciata, edinstvenata "prechka" koiato plashi mladi hora s golemi ambicii e nalichieto na kapital, koiot triabva da se dokaje che go ima-chrez bank statement, sumata ne e malka, ot 50,000 do mnogo poveche, va zavisimost ot biznesa, ostanaloto sa hartiiki, stava sravnitelno burzo. Ima nachin chovek koito raboti tuk da raboti i na drugo miasto-i tova e naprimer moiat sluchai, zashtoto az sum na husband visa, ne na viza na employer-a, vupreki che imam labor card ot kompaniata mi, ne sum reshila, ne sum zapochnala da rabotia i kato free-lancer, v koiato industria smiatam che me biva...ako s neshto moga da sum polezna, pishete, imam mnogo kontakti zaradi sferata v koiato rabotia, a moga i da napravia research, kude moje da se plasira stokata vi.
Denise
Back to top
slavin
Wed Dec 03 2008, 01:48AM
Registered Member #529
Благодаря за инфото. Собственика ще в ОАЕ за нова година. Може да направим среща при евентуален интерес. Аз също мога да идвам по - нататък. Вярно, че българин с подобна фирма ще е трудно да се намери, но българин да намери подобна местна фирма и да координира нещата мисля, че не е проблем. Координатите ни ги има на сайта:
[link]
+359 42 605697 - telefona na sekretarkata mi.
Imame opit ot takiva predstavitelstva i nie ]e pomagame
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF