Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (25)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: Търговийка |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Представителство на българска фирма в ОАЕ | ||
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| slavin |
|
||
![]() Registered Member #529
Joined: Mon Dec 01 2008, 03:43PMLocation: Stara Zagora, Bulgaria Posts: 3 Thanked 0 times in 0 posts |
Здравейте на всички българи живеещи в ОАЕ. Аз съм директор на една българска фирма, която произвежда декоративни стълбове, пейки, чешми и мн. други изделич от чугун. Продаваме в цяла Европа, дори и в Дубай сме продавали веднъж през италиянския ни посредник. Нашата продукция може да видите пред и в търговският център със ски пистата, мисля че се казваше Емирати, до хотел Кемпински, и на този адес: [link] в раздела декоративни отливки има пълен каталог в пдф формат. По същество търся някой или някоя фирма, която да ни представлява в ОАЕ. Иска се малко складова площ, малко технически познания и желание за срещи с предприемачи, строители, общини и т.н. Имаме такива представителства в Испания, Италия, Гърция, Украйна... Всички си изкарват добри пари, а и ние сме доволни. Имаме опит, който ще споделим ако има интерес разбира се. може да пишете и на адрес: -email- |
||
| Back to top |
|
||
| Dubaiez |
|
||
|
|
Zdraveite, novo predstavitelstvo/branch e trudno i skapo da se otvori. Spored moeto lichno mnenie, bi bilo po-udachno da ustanovite kontakt s firma, koyato veche raboti v tazi sfera tuk i chrez neya da prodavate vashite produkti. Uspexi |
||
| Back to top |
|
||
| slavin |
|
||
Joined: Mon Dec 01 2008, 03:43PMLocation: Stara Zagora, Bulgaria Posts: 3 Thanked 0 times in 0 posts |
Предполагам, че е така. Аз бях там преди 2 години и поразпитах по този въпрос. Нямам контакти с такива фирми. Предложението ми е българин живеещ в ОАЕ да издири и координира такъв контакт, за което ще му се отблагодаряваме с % за всичко което продаваме за в бъдеще. | ||
| Back to top |
|
||
| Dubaiez |
|
||
|
|
Tryabva da e ili Interior Decoration company ili kompania, koyato se zanimava s ozelenyavane. Za interior decoration, moje da pishete na Ganka, -email-. |
||
| Back to top |
|
||
| DAN |
|
||
![]() Registered Member #308
Joined: Thu Jun 26 2008, 10:22AMLocation: Dubai Posts: 41 Thanked 8 times in 7 posts |
Ima dosta companii koito se zanimavat s tova no obiknovenno tuka se izpolzva kast aluminii zaradi klimata .. osnovno produktite sa mnogo turseni za vili i vilni selishta.. Dokolkoto znam niama da imate problem da registrirate kompania tuk " ne branch " za bulgarin koito raboti tuk shte e malko trudno predpolagam zashtoto ve4e raboti na drugo mesto a tuk niamame pravo <legalno> da rabotim na niakolko mesta .. plus suchtia triabva da e dosta dobre zapoznat s producta i kude da go plasira... ima niakoi hora koito mogat da svurshat taia rabota tuka shte vi svurja ako dadete niakakuv kontakt ..nomer ili neshto takova USPEH!!! Daniel E. Panev Mob: +971 50 2064166 E-mail: -email- E-mail: -email- snimka: Az, Dushteria mi... American Univercity -Sharjah i brat mi |
||
| Back to top |
|
||
| DAN |
|
||
![]() Registered Member #308
Joined: Thu Jun 26 2008, 10:22AMLocation: Dubai Posts: 41 Thanked 8 times in 7 posts |
ne biah vidial web stranitcata kato pisah .... ne mislia 4e shte imate problemi... na BG nomera li da vi tursia ili imate niakakuv mesten nomer? Daniel E. Panev Mob: +971 50 2064166 E-mail: -email- E-mail: -email- snimka: Az, Dushteria mi... American Univercity -Sharjah i brat mi |
||
| Back to top |
|
||
| Denise |
|
||
![]() Registered Member #2
Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 220 Thanked 110 times in 85 posts |
registriraneto na firma e proces, nikak truden pri tova. Predi vreme proveriavah, vse oshte pazia informaciata, edinstvenata "prechka" koiato plashi mladi hora s golemi ambicii e nalichieto na kapital, koiot triabva da se dokaje che go ima-chrez bank statement, sumata ne e malka, ot 50,000 do mnogo poveche, va zavisimost ot biznesa, ostanaloto sa hartiiki, stava sravnitelno burzo. Ima nachin chovek koito raboti tuk da raboti i na drugo miasto-i tova e naprimer moiat sluchai, zashtoto az sum na husband visa, ne na viza na employer-a, vupreki che imam labor card ot kompaniata mi, ne sum reshila, ne sum zapochnala da rabotia i kato free-lancer, v koiato industria smiatam che me biva...ako s neshto moga da sum polezna, pishete, imam mnogo kontakti zaradi sferata v koiato rabotia, a moga i da napravia research, kude moje da se plasira stokata vi. Denise |
||
| Back to top |
|
||
| slavin |
|
||
Благодаря за инфото. Собственика ще в ОАЕ за нова година. Може да направим среща при евентуален интерес. Аз също мога да идвам по - нататък. Вярно, че българин с подобна фирма ще е трудно да се намери, но българин да намери подобна местна фирма и да координира нещата мисля, че не е проблем. Координатите ни ги има на сайта: [link] +359 42 605697 - telefona na sekretarkata mi. Imame opit ot takiva predstavitelstva i nie ]e pomagame |
||
| Back to top |
|
||