Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (28)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Flirt :: Cabin Crew на лафче |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| emirates | ||
| Go to page << >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner, -=ivan=-
|
| Author | Post | ||
| bybolina |
|
||
![]() Registered Member #121
Joined: Wed Dec 05 2007, 10:45PMLocation: ????? ??????, ???????? Posts: 25 Thanked 0 times in 0 posts |
При такава морална подкрепа, едва ли ще има отпаднали много :):):) Хей, благодаря ви на всички! :):):)До скоро виждане на всички, с които утре ще треперим от притеснение Междувременно, не пазете хубавите новини, настъпили при вас! Пишете скоро!
|
||
| Back to top |
|
||
| ivkonni |
|
||
|
|
haide macki..razbiite gi
|
||
| Back to top |
|
||
| pamela |
|
||
![]() Registered Member #1387
Joined: Sat Jun 26 2010, 10:09PMLocation: Sofia Posts: 35 Thanked 1 time in 1 posts |
blagodaria ti Euphorya:!:))) | ||
| Back to top |
|
||
| pamela |
|
||
![]() Registered Member #1387
Joined: Sat Jun 26 2010, 10:09PMLocation: Sofia Posts: 35 Thanked 1 time in 1 posts |
Sise 6te se radvam da se vidim utre, 6te se podkrepqme vzaimno!:))) | ||
| Back to top |
|
||
| Lazo |
|
||
![]() Registered Member #63
Joined: Sun Sep 23 2007, 02:54PMLocation: Dubai-Nesebar Posts: 133 Thanked 53 times in 38 posts |
Пожелавам ви успех, но тази позиция за работа към Емиратес не е добре платена,ние ви писах ме.Не е важното че си в Дубай,важното е да ли си доволен от живота който живееш тука.Заплатата като персонал на летището е мизерна 3 600 дирхама-1 почивен ден,не се залъгвайте,че ще бъде те щастливи. | ||
| Back to top |
|
||
| mmm |
|
||
![]() Registered Member #1385
Joined: Sat Jun 26 2010, 02:21PMLocation: Sofia Posts: 14 Thanked 0 times in 0 posts |
Zdr. imali nqkoi koito mina dneska na interview za airport agents |
||
| Back to top |
|
||
| O_C_E_A_N_I_A |
|
||
![]() Registered Member #1353
Joined: Sun Jun 13 2010, 09:07AMLocation: Sofia Posts: 43 Thanked 3 times in 3 posts |
da, az minah. ne beshe nishto osobeno, HR-kata e mnogo mila, taka 4e spoko. | ||
| Back to top |
|
||
| Ralisha |
|
||
![]() Registered Member #1366
Joined: Sat Jun 19 2010, 05:32PMLocation: Plovdiv Posts: 16 Thanked 0 times in 0 posts |
mersi,Plami i Bybolina...pojelavam vi mnogo kusmet i na vas i dano vsi4ki da se vidim otnovo,za6toto mn mi dopadnahte.Ive,az su6to 4akam sega.no gadnoto e 4e s vseki izminal den vse pove4e po4vam da se sumnqvam dali sa me haresali,dali sum se spravila na intervuto,6toto po moq precenka si be6e dosta trudni4ko.o4akvah suvsem drugi vaprosi...postarah se da buda estestvena,dano ne sum plqmpala prekaleno mnogo gluposti hahha | ||
| Back to top |
|
||
| Euphorya |
|
||
![]() Registered Member #1390
Joined: Thu Jul 01 2010, 07:55AMLocation: Sofia Posts: 35 Thanked 0 times in 0 posts |
Ralisha, и аз по същия начин- колкото повече време минава от финалното интервю, толкова повече се съмнявам, че ще ми се обадят. Но кой знае.....И мен доста ме затрудни интервюто и най-вече факта, че мацките, които ме изпитваха, не показаха никаква реакция- все едно бяха статуи. А въпросите подозирам, че са били еднакви за всички, защото съм чела че от Емирейтс правят т.нар. паралелни интервюта. Успех на всички, които са минали за Airport Agent- може да напишете подробности, ако искате, все на някой ще са от полза. |
||
| Back to top |
|
||
| Ralisha |
|
||
![]() Registered Member #1366
Joined: Sat Jun 19 2010, 05:32PMLocation: Plovdiv Posts: 16 Thanked 0 times in 0 posts |
ami da.men mi zadava6e vaprosite rusata,a kudravkata pi6e6e li pi6e6e...az tiq dni vse se 4udq dali sum otgovorila pravilno,no to vsu6tnost nqma pravilen otgovor.ti moje6 da si otgovori6 kakvoto si poiska6.ne e matemati4eska zada4a vse pak.no ve4e te re6avat dali tvoq otgovor gi ustroiva.precenqt te kato 4ovek.ne znam,no az bqh super otkrovena v otgovorite si.na momenti dori se 4udeh kak moga izob6to da spodelqm na nepoznati takiva ne6ta:)))dano sa ocenili tova.a ,Euphorya, izvinqvai, 4e te pitam,no s teb sre6tali li sme se li4no?6toto nqma kak po nickname i snimkata da se setq koq si:))uspeh ina4e i pi6ete po-4esto,za da se podkrepqme v dalgoto 4akane | ||
| Back to top |
|
||
| Euphorya |
|
||
Joined: Thu Jul 01 2010, 07:55AMLocation: Sofia Posts: 35 Thanked 0 times in 0 posts |
Същото беше и при мен- къдравата пишеше, а другата ми задаваше въпросите. Аз бях чела преди това тук какви са горе-долу, но все пак не бях много подготвена, в смисъл че доста се притесних и въпреки, че бях мислила какво да отговоря, всичко зобравих. Както и да е, не мисля, че могат да ме преценят от половинчасов разговор, най-вероятно пак ни пробват английския, поне според мен, може и да не съм права. Незнам дали сме се виждали, не мога да се сетя. Аз бях на screening в събота и на интервю във вторник, може и да сме се видяли, но почти съм сигурна, че в събота не съм те срещала. Толкова скоро е било, а имам чувството, че чакам с месеци да се обадят. Това чакане е ужасно |
||
| Back to top |
|
||
| bybolina |
|
||
![]() Registered Member #121
Joined: Wed Dec 05 2007, 10:45PMLocation: ????? ??????, ???????? Posts: 25 Thanked 0 times in 0 posts |
Здравейте, момичета! Lazo, привет и на теб! Всеки живеещ в Дубай българин определя позицията за Airport Agent като прецакване. HR-ките не представиха нещата така, разясняваха до последно какво се случва и как се случва, не звучеше толкова отчайващо...а и онези, които заминават на работа за първи път и започват в хотел примерно, повече заплата ли получават? Не мисля. Това е стартова заплата, договорът е едногодишен, шансовете за кариерно развитие са повече, в сравнение с cabin-crew, изпитателния срок също е 6м. Така че който не го устройва, може да си тръгне. Обвързаността не е толкова страшна, колкото с Cabin Crew; да, заплатата е по-ниска, но стартовите условия според мен са почти идентични. Cabin crew не летят първите 6м, заплатата е 1000Евро, Airport Agents са 800 Евро (приблизително) и не знам защо отзивите са толкова негативни, при положение, че за 1г си струва начинанието и емоцията. В България по-добре ли ви е??? Поздрави изпращам на всички, осмелили се да рискуват и ви стискам палци. До скоро! |
||
| Back to top |
|
||
| Euphorya |
|
||
Буболина, донякъде си права. Аз кандидатствах и за двете позиции, но тъй като преминах успешно скрийнинга за Cabin Crew, не съм ходила на интервю за Airport Agent и не съм запозната какви точно са условията за тази позиция. Аз, на твое място, в никакъв случай не бих пренебрегнала мнението на хората, живеещи в Дубай, според мен те могат да бъдат най-обективни. Но все пак, всеки има различни нужди и възприятия за живота- на един 1000 евро за му малко, друг едва преживява с 5000. Но има един праг на оцеляване, който по-добре да не се достига и мисля, че Lazo точно това искаше да каже- че парите са недостатъчни за живеене. Колкото до това, че Cabin Crew не летят 6 месеца, не е вярно. Има обучение 5 или 6 седмици, след това се работиш нормално. Аз, разбира се, не мога да бъда сигурна, в това, което пиша, ако не е така, някой от действащите Cabin Crew може да ме поправи. Другият основен недостатък на Airport Agent е, че делиш една стая с твой колега- незнам дали си жевяла в стая с непознат, но за мен това е неприемливо. Но аз, разбира се, не съм критерий за нищо, всеки сам си преценява. Срамна работа няма, ако вас ви устройва, мога само да ви пожелая успех! |
||
| Back to top |
|
||
| Елени |
|
||
![]() Registered Member #274
Joined: Wed Jun 04 2008, 11:05AMLocation: Дубай Posts: 147 Thanked 50 times in 33 posts |
това, че договорът за кабин крю е 3 г, не значи че някой ви е вързал с верига за дубай. може да си тръгнете по всяко време, просто няма да получите бонуса след 3те години и последната заплата (като мисля че си взимаш летателните часове които си извъртял) кариерното развитие е същото и на вдете позиции- до мениджър с разликата в заплатите до там. всички ЛЕТЯТ еднакви часове след завършване на колежа (нз кой ви е казал, че не летят до 6 месеца.) заплатата ни с летателните е 2000 евро точно в момента без да броя парите, които дават за лейовърите. вижте, аз няма да съм толкова рязка като Лазо, но си помислете добре за айрпорт агент. ще работите от 6 до 18 (с някакви почивки помежду), 6 дни в седмицата, ще живеете в една стая с кой знае каква националност- индиец/йка, пакистанец/ка, китаец/йка .. до сега аз лично не съм видяла европейдна раса зад гишетата. все си мисля, че по добре е да кандидатствате за гълф, катар или етихад, отколкото за айрпорт агент при емирейтс иначе не решените трърдо- Успех
|
||
| Back to top |
|
||
| Lazo |
|
||
![]() Registered Member #63
Joined: Sun Sep 23 2007, 02:54PMLocation: Dubai-Nesebar Posts: 133 Thanked 53 times in 38 posts |
Здрасти,аз ви съветвам вие си преценява те имам много приятели които са Cabin Crew и са доволни за агент когато чуят се хващат за главата.Условията са коренно различни както и заплащането, обучават се 1 месец и след това се лети никой не чака 6 месеца, айде в началото не се лети по много хубави дестинаций ,но всичко с времето.Вие си решава те за начинанията и емоцийте;-)аз лично ако имам приятели които искат да работят на летището ще ги разубедя максимално.Всичко най и успех.
[ Edited Mon Jul 05 2010, 08:13AM ] |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << >> | |