Main Menu
Random Albums
| DIFC |
|
|
| Pictures: 17 |
| Елате ни вижте I (български Великден 2010) |
|
|
| Pictures: 16 |
| Елате ни вижте II (български Великден 2010) |
|
|
| Pictures: 13 |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (47)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: От и за българите в ОАЕ |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕНИ В ОАЕ ЗА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ | ||
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| Ivo Datchev |
|
||
ivodatchev![]() ![]() Registered Member #1
Joined: Tue May 29 2007, 06:49AMLocation: Dubai,UAE Posts: 289 Thanked 97 times in 65 posts |
Всички български дами и техните половинки са канени на БЛАГОТВОРИТЕЛНО ОСМОМАРТЕНСКО ПАРТИ. Входът е безплатен, а всеки който има желание ще може да дари за децата-сираци отглеждани от отец Иван в храма-приют “Св.Николай” в Нови Хан. Партито ще се проведе на 8-ми март т.г. от 19,00ч. в сградата на генералното консулство на РБългария в Дубай. За повече информация- тел.050 655 3062, Дени Дачева Don't confuse kindness with weakness. (Swordfish) |
||
| Back to top |
|
||
| kristina an |
|
||
![]() Registered Member #1163
Joined: Tue Feb 23 2010, 10:34AMLocation: UAE Posts: 63 Thanked 35 times in 31 posts |
Ivo, kude se namira konsulstvoto? | ||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
![]() Registered Member #581
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
Виж най-долу вляво, има едно каренце КОНТАКТ и там ще видиш точния адрес (google.maps после). А ако си с такси, кажи на бакшиша да те остави СРЕЩУ Зоологическата градина (от отсрещната страна на входа й) - ти като видиш българското знаме, това на ЕС и дипломатическото ВМVV, ще се ориентираш и сама къде да влезеш...
ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| kristina an |
|
||
![]() Registered Member #1163
Joined: Tue Feb 23 2010, 10:34AMLocation: UAE Posts: 63 Thanked 35 times in 31 posts |
Mersi mnogo za infoto. Shte go nameria ako resha da otida. | ||
| Back to top |
|
||
| Denise |
|
||
![]() Registered Member #2
Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 220 Thanked 110 times in 85 posts |
здравейте на всички, понеже ме попитаха няколко пъти, а нямаше как да включим тази информация в поканата, искам да допълня че ще сервираме малки хапки/сандвичи, безалкохолни и алкохолни напитки, домашно месени баници и домашни салати....Ако имате желание че и време, допълнете почерпката с каквото ви хрумне-колкото по разнообразно менюто, толкова по доволно ще хапнем, ще се радвам да видя колкото се може повече дами, и техните половинки. Ако има въпроси, телефонът ми е изписан в поканата. Дени Дачева |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
Обаждам се официално да оповестя мене да не ме броите довечера. И двете деца вкъщи са болни, и двете - разстроени и повръщат (от 3 дни). Не си представям да ги оставя така на бейбиситинг, не знам доколко точно грижа ще получат... Мъж ми е на работа докъм 20 ч, та няма как и с мен да ги мъкна. ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| Denise |
|
||
![]() Registered Member #2
Joined: Wed May 30 2007, 07:33AMLocation: Dubai Posts: 220 Thanked 110 times in 85 posts |
Мила, какво им е, с нещо да помагаме?? Аз искам да благодаря на всички, които уважиха поканата снощи, събрахме се една малка, но весела група (25 човека не повече), което имайки в предвид факта, че хората все пак са на работа на другият ден, е обяснимо. Хапнахме, играха се хора, и така. Бяхме подготвили една кутия за дарения, но ще я ползваме следващият път, когато, надявам се групата ще е по- голяма за да се събере по-съществена сума. За сега публикувам страницата на отец Иван, където има и видео и банкова сметка... и ако някой има желание и възможност, да помага на тези дечица, индивидуално: [link] Когато събера снимков материал, ще публикувам, а от сега казвам, да се готвят българските дами за един нов вид събиране-на кафе/чай, мястото, датата и часа ще уточня допълнително. лека и успешна седмица на всички Дени |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
Ще си постна въпроса и тук - някой има ли ПОЩЕНСКИ адрес на този приют?? Имам нещо наум. А имам и познати, които също биха изпратили, стига да знаеха къде точно. ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
(а може би е пълна тъпня да питам изобщо, ми направо да засилвам нещо, надписано до - село кое беше, за приюта за сираци...)?
ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||