Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (57)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Flirt :: Cabin Crew на лафче |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Интервюто на Emirates- юни 2010 | ||
| Go to page >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner, -=ivan=-
|
| Author | Post | ||
| Euphorya |
|
||
![]() Registered Member #1390
Joined: Thu Jul 01 2010, 07:55AMLocation: Sofia Posts: 35 Thanked 0 times in 0 posts |
Здравейте, мили хора! Ужасно се радвам, че открих този прекрасен форум и се надявам поне малко да ми помогнете да се ориентирам в трудната ситуация, в която се намирам в момента. Отидох на първия етап от интервюто на Емирейтс преди 2 седмици- нищо трудно, минах нататък. Вторият етап беше огромната ми изненада- преминах и него, без да съм очаквала, че такова нещо може да ми се случи! Финалното интервю беше съпроводено с много нерви и истерии от моя ствана в дните преди него и незнам как се справих. Интервюиращите нищо не ми казаха и аз ден след ден все повече се побърквам. Моля ви, кажете ми каква е вероятността да са ме скъсали точно накрая, при положение че им отговорих подробно, гладко и изчерпателно на хилядите въпроси? Много хора ли отпадат на последното интервю и кога горе-долу до очаквам да ме потърсят? Възможно ли е това да стане наистина чак след 6 седмици? Та аз съвсем ще полудея дотогава! Ще се радвам да се включат и хора, с които сме били заедно на screening-a и после са стигнали до final interview, за да обменим опит и, дай Боже, да сме заедно после. Съжалявам, ако постът ми звучи объркано, но изключително много се притеснявам и ще съм ви благодарна, ако ми помогнете да вкарам мислите си в ред, че май сама няма да се справя! Предварително благодаря на всички отзовали се! |
||
| Back to top |
|
||
| Елени |
|
||
![]() Registered Member #274
Joined: Wed Jun 04 2008, 11:05AMLocation: Дубай Posts: 147 Thanked 50 times in 33 posts |
Не мисля, че някой може да ти отговори каква е вероятността да са те скъсали. Когато аз се явявах от 26 успешно преминали до индивидуалното и него се обадиха май на 18 (доколко си спомням). Релакс ще се обадят
|
||
| Back to top |
|
||
| tushe |
|
||
![]() Registered Member #478
Joined: Wed Oct 22 2008, 02:25PMLocation: Dubai,UAE Posts: 28 Thanked 12 times in 6 posts |
И аз пробвах тук в дубай. не вярвах, че ще стигна финалното - но успях...след това чаках 6,7,8 седмици не помня колко точно и накрая получих лошата новина по майла. Аз не минах заради английския, тук искат много добро ниво. но май не съжалявам. ако си намериш добре платена работа в дубай няма нужда да си слуга на индийците (както казва един познат - "сган" мен ми звучи малко гадно, но наистина ще си промениш отношението към тази нация ако поработиш малко с тях)... Стискаме палци всичко да е наред с интервюто... знам че повечето хора които кандидатстват от дубай получават обаждане до 2 седмици след финалното. успех --_-_--Find a place in my head that's less wrong than right__-_-__ --_-_--No more living, living at the speed of light__-_-__ |
||
| Back to top |
|
||
| Euphorya |
|
||
Joined: Thu Jul 01 2010, 07:55AMLocation: Sofia Posts: 35 Thanked 0 times in 0 posts |
Много ви благодаря, че така бързо отговорихте! Аз знам, че няма как да ми кажете дали ще ме вземат или не, просто исках да знам горе-долу каква е успеваемостта на финалното интервю- Мерси, Елени! Tushe, как така не ти е добър английския? По какъв начин тогава си минал/а теста по английски и дискусиите? На интервюто не можа да разбереш въпросите или не можа да отговориш.... или и двете? Съжалявам, ако съм ви досадна, но бих искала да разбера всичко, за да съм подготвена. Другото, коета ме притеснява е гадният психотест- правихме го точно накрая, след целия изморителен ден и не ми се вярва да съм се справила много добре, а не ни казаха резултати. Дали е възможно да са ме скъсали на него? В такъв случай, защо изобщо ми проведоха последното интервю? |
||
| Back to top |
|
||
| ivkonni |
|
||
|
|
ohh i az 4akam...ama bqh na 27...psihoto verno nakraq izbi ribata | ||
| Back to top |
|
||
| Dani |
|
||
|
|
Не се притеснявайте за психотеста, аз също най- много от него се изплаших, защото подозирах, че съм допуснала разминавания, т.к. както сте забелязали има много еднакви въпроси, формулирани по различен начин на различни места и ако случайно се объркаш, излиза, че си непоследователен и изпадаш във вътрешни противоречия. Ако питате мен, никой не ги проверява тези неща... | ||
| Back to top |
|
||
| Euphorya |
|
||
Жената от агенцията- MT Global Experts, забравих и името, ми каза, че много хора отпадат на психотеста. Преди да започнем да го правим, една от изпитващите каза, че ако има нещо ненаред с тези тестове и някой не е успял да се справи, на финалното интервю ще му дадат друг тест, но изобщо не съм сигурна, че съм я разбрала правилно- много ме болеше главата и вече отказах да приемам каквато и да е информация. Някой, ако си спомна, нека да каже дали е имало такова нещо! | ||
| Back to top |
|
||
| Dani |
|
||
|
|
Спокойно, преди 2 години, когато аз го правих този тест, тотално бях сигурна, че съм оплела конците, но ме назначиха, т.е. ако го проверяват, ще да е откъслечно и избирателно...всички сте минали напред, стягайте куфарите!
|
||
| Back to top |
|
||
| Euphorya |
|
||
Dani, много благодаря за подкрепата! Дано ни се обадят скоро! Ти спомняш ли си след колко време ти звъннаха? Четох преди малко тук, във форума, че миналата година е имало една група от хора, които са ги одобрили и са им пратили билети, но в последния момент не са заминали. Звучи доста обезпокоително. Може ли някой, който знае за какво става въпрос, да напише каква е била причината и дали в крайна сметка тези хора са заминали? |
||
| Back to top |
|
||
| lulu |
|
||
![]() Registered Member #232
Joined: Sat Apr 19 2008, 07:09PMLocation: Bulgaria Posts: 51 Thanked 25 times in 14 posts |
Миналата година доколкото си спомням одобрените и чакащи да заминат не бяха назначени , тъй като Емирейтс временно спряха назначаването заради кризата. Така, че това да не ви безпокои. Не знам какво е станало с тях след това, но едва ли има значение сега, а и щом се спотайват и не пишат във форума явно обикалят по света:p!turtle | ||
| Back to top |
|
||
| Hispano |
|
||
![]() Registered Member #1386
Joined: Sat Jun 26 2010, 04:40PMLocation: Sofia Posts: 50 Thanked 2 times in 2 posts |
Az osven testa na Screening-a, ne Final Intervew imash i drug edin test, ot Oxford nqkakuv s edin figyrki, koito mi dadoha no mai ne davat na vsichki. Yavno ako ima nesuotvetstviq na tozi sus 187 vuprosa ti go davat tozi, koeto avtomatichno oznachava che sum opleskal purvia test....kolko jalko!!!! Sega chakam 2 varioanta- Winning call ili Faild mail!!!! Pomoshhhhhhhhhhhtttttt | ||
| Back to top |
|
||
| Hispano |
|
||
Joined: Sat Jun 26 2010, 04:40PMLocation: Sofia Posts: 50 Thanked 2 times in 2 posts |
Iskam iskam iskam Emirates!!!!!! | ||
| Back to top |
|
||
| Dani |
|
||
|
|
Spomniam si,che sled parvonachalnoto interview,koeto zavurshi s tozi psiho-test, sled 2-3 dni biah na final interview s tiah /lichno s dvete dami ot Emirates/,izpratih si dokumentite,a posle i snimkite,izsledvaniata i chakah kam 4-6 sedmici,pone dokolkoto si spomnqm tova beshe sroka za otgovor...obadiha mi se,che sam approved i mi izpratiha vs neobhodimo...zatova se vaorajete s tarpenie, neshtata shte stanat, no se iziskva tarpenie...uspeh! | ||
| Back to top |
|
||
| Dani |
|
||
|
|
Vse pak mislia,che se obadiha nqkade mejdu 3-tata i 4-tata sedmica za final approval... | ||
| Back to top |
|
||
| Hispano |
|
||
A na edna moya priqtelka i se obadiha na 7'mia den!! O, Emirates da ne me tursiat sled 6 sedmici, az shte sum poluchil infarkt ve4e!!! A na nas tozi put ne sa ni iskali nikakvi izsledvania! Za kakvi izsledviania govorish!!!Za medical li? Na nas ne ni poiskaha takiva! Samo snimki, Certificate of Employment, Referrences, kopia na diploma za vsishe obrazovanie i populnenite formuliari!!!! Da ne bi puk az da sum propusnal neshto? | ||
| Back to top |
|
||
| Go to page >> | |