Main Menu
Random Albums
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (34)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Everything :: Порция Смях |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Виц на деня | ||
| Go to page << >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner, -=ivan=-
|
| Author | Post | ||
| Desso |
|
||
![]() Registered Member #167
Joined: Thu Feb 07 2008, 10:19AMLocation: Abu Dhabi Posts: 21 Thanked 10 times in 10 posts |
Катаджия спира ТИР, а в кабината при шофьора седи маймунка. -Какво прави тази маймунка с теб? - попитал катаджията -Ами... прави ми ми..ти - отговорил тираджията. Ударил един шамар на маймунката зад врата и тя започнала да показва какво може. -Брей, наистина! - учудил се катаджията. -Искаш ли и ти да пробваш? - услужливо попитал шофьорът. -Не, не! Много силно удряш по врата! - уплашено отговорил катаджията Седят в бара лъв, вълк и свиня. Вълкът казва: -Когато почна да вия, цялата гора я е страх от мен. Лъвът казва: -Когато аз изрева, от мен се плаши цялата савана. Свинята замислено, пийва от чашата си и казва: -Аз трябва само да се изкашлям и целият свят трепери от страх. Мъж и жена пазаруват. Изведнъж жената казва: -Скъпи, утре мама има рожден ден! Трябва да й купим нещо! Тя ще се зарадва на електроуред. Мъжът казва: -Какво ще кажеш за стол??? |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
![]() Registered Member #581
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
Трима новобогаташи седят в кафенето и обсъждат, колко прекрасни деца имат. Първият: - Моят син е голям юнак. По моите стъпки върви. Занимава се с недвижими имоти, работата му върви супер. Прави големи пари, даже на гаджето си наскоро подари апартамент в Париж... Вторият: - И моят син е голяма работа. Отвори си собствен автосалон. Продава коли на поразия. И той прави големи пари. Миналата седмица подарил на гаджето си чисто ново Ферари... Третият: - А моят пък е банкер. Собствена банка си направи. Парите му не можеш да ги преброиш. Вчера на гаджето си дал огромен кредит, без лихва за 30 години... В това време към тях се приближава четвърти новобогаташ: - За какво си говорите? - Абе хвалим се с децата си. - Ох, моят син стана хомосексуалист. Не мога да се похваля, че много се е издигнал. Обаче пък се оправя в живота, мамка му. Ей на - апартамент в Париж му подарил някой, чисто ново Ферари кара, а вчера и безлихвен кредит за 30 години му отпуснали... ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| Popay62 |
|
||
![]() Registered Member #968
Joined: Tue Dec 01 2009, 08:17PMLocation: Varna, Bulgaria Posts: 12 Thanked 6 times in 4 posts |
Говорят си две приятелки: - Имам идеален мъж: не пие, не пуши, не ми изневерява, не обича футбол, а и даже не ми вика. Другата: - Отдавна ли е парализиран? |
||
| Back to top |
|
||
| Popay62 |
|
||
Joined: Tue Dec 01 2009, 08:17PMLocation: Varna, Bulgaria Posts: 12 Thanked 6 times in 4 posts |
Сър Джеймс играе голф с приятел. Вижда преминаваща бавно траурна процесия покрай игрището и сваля каскета си, прибира стека до тялото си, и чинно изчаква тя да премине, след което продължава играта... Приятелят му е въодушвен: - Сър, Вие ме впечатлихте... какво възпитание... каква култура... ! - Все пак, бяхме женени 25 години... |
||
| Back to top |
|
||
| Popay62 |
|
||
Мъж и жена гледат " Стани богат". Жената е в добро настроение и иска секс. Мъжът обаче нещо не искал. Тя му се натиска, той не ще. - Това окончателния ти отговор ли е? - Да Жената: - Тогава ми остава " Звънни на приятел"! |
||
| Back to top |
|
||
| Popay62 |
|
||
Звъни се в 3 през нощта. Телефонът вдига бащата на три дъщери и преди да е успял да каже каквото да е и било чува отсреща: - Жабче миличко, как си? - Не е жабчето - отвръща той - Шефът на гьола е! |
||
| Back to top |
|
||
| Milasimi |
|
||
![]() Registered Member #581
Joined: Sun Jan 18 2009, 04:11PMLocation: Dubai Posts: 623 Thanked 114 times in 98 posts |
Катаджия спира блондинка по няква причина, която няма никакво значение по случая. При вида на шофьора, катаджията решава да провери дали наистина блондинките са чак толкова тъпи, колкото ги изкарват по вицовете... сваля си гащите и чака реакция. Блондинката смъква стъклото и казва: - Ама г-н полицай, ама само от час съм навън и вече за трети път проба за алкохол правя... ТЪРСЕТЕ МЕ САМО НА ЛИЧНА. |
||
| Back to top |
|
||
| Mario |
|
||
Какъв е шансът точно в този момент през входната ви врата да влезе извънземно? 50 на 50 - или ще влезе, или няма да влезе
|
|||
| Back to top |
|
||
| sasheto |
|
||
![]() Registered Member #998
Joined: Sat Dec 05 2009, 08:00PMLocation: Sofia Posts: 12 Thanked 2 times in 2 posts |
Eto edin i ot men: Първи урок по кормуване. Инструкторът казва на младата курсистка: - Добре, добре, за начало не е зле... Но все пак лостът за скоростите е малко по-наляво.
|
||
| Back to top |
|
||
| principe |
|
||
![]() Registered Member #986
Joined: Thu Dec 03 2009, 05:56PMLocation: Sofia, Bulgaria Posts: 12 Thanked 0 times in 0 posts |
[link] Icata Stoichkov dava interview na ENG. E na tova mu se vika vic |
||
| Back to top |
|
||
| Icoo |
|
||
![]() Registered Member #994
Joined: Sat Dec 05 2009, 09:09AMLocation: Sofia Posts: 10 Thanked 0 times in 0 posts |
В самолет: - Карай към Виена! - Не мога за Чипровци съм. - Как за Чипровци, бе?! Там няма летище. - Не знам. Разбери се с бабата отзад, с картофите и леката картечница. |
||
| Back to top |
|
||
| Vlado |
|
||
| Възрастен човек се качва в трамвая, но няма места. Той се приближава до млад седнал човек и му казва: - Млади човече, отстъпи мястото, че ме болят краката! Младия отвърнал: - Дядо, ти като си бил млад отстъпвал ли си място на по-възрастните хора? - Да, винаги. - Ей затова те болят краката. |
|||
| Back to top |
|
||
| Vlado |
|
||
| Една змия пита друга: - Ние отровни ли сме? Другата отвърнала: - Защо? - Защото днес се прехапах |
|||
| Back to top |
|
||
| sadizama |
|
||
![]() Registered Member #966
Joined: Tue Dec 01 2009, 07:37PMLocation: Sofia Posts: 10 Thanked 0 times in 0 posts |
Tozi posledniq e dosta star i dubur
|
||
| Back to top |
|
||
| Milev |
|
||
стар,стар, колко да е стар...
|
|||